in

Is dit de perfecte Nissan Skyline R34 GT-R?

De Nissan Skyline R34 GT-R is natuurlijk een fantastische machine, voor veel liefhebbers van JDM’s uit begin jaren 2000 is het vaak een droomauto. Maar er is voor ons Europeanen natuurlijk één groot nadeel, hij is enkel geproduceerd met het stuur aan de rechterkant.

In deze video zien we een Skyline R34 GT-R met het stuur aan de linkerkant! Jawel, deze Nissan is door een bedrijf in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië omgebouwd zodat het stuur links zit. Dit schijnt overigens verplicht te zijn in het Arabische land, vandaar dat je in de achtergrond nog meer Skylines ziet die omgebouwd zijn.

Naast het feit dat het stuur aan de juiste kant zit is ook de rest van R34 GT-R perfect afgewerkt. Onder de motorkap zien we onder andere een HKS T04Z turbo en een Hypertune intake manifold waardoor de RB26-motor 700 pk levert volgens de beschrijving. Is dit de perfecte Nissan Skyline R34 GT-R?

Video: De perfecte Nissan Skyline R34 GT-R?

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Apollo IE Geneva

Apollo IE laat zijn V12 horen in Genève

BMW E39 5-Serie over de kop in Scheivlak

BMW E39 5-serie over de kop in Scheivlak