in

Review van een 1000 pk Nissan Skyline R34 GT-R

Net als de Toyota Supra is de Nissan Skyline R34 GT-R alweer 13 jaar uit productie, maar in de vier jaar dat hij gebouwd werd heeft hij een verpletterende indruk achter gelaten. Volgens Matt Farah is het de heilige graal onder de ’tuner cars’ en de presentator wil niets liever dan een exemplaar met 1.000 pk testen.

In Nieuw-Zeeland wordt deze droom werkelijkheid, eigenaar Faizel staat zijn zilvergrijze Skyline R34 GT-R af aan Matt Farah voor een review en daar kunnen jullie hieronder naar kijken. De Skyline van Faizel is een allegaartje van verschillende uitvoeringen, de voorkant is van de NISMO Z-tune, er zitten onderdelen op van een V-Spec II en Faizel heeft een ook nog hoop onderdelen zelf gemaakt.

Het resultaat is verbluffend mooi en het is bijzonder jammer dat de auto nooit met het stuur aan de linkerkant is gemaakt. Daardoor is een Nissan Skyline R34 GT-R zelden te zien in Nederland, zeldzamer dan menig hypercar in ieder geval.

Video: Nissan Skyline R34 GT-R Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Zie alle 110 crashes van Fast and Furious 1 t/m 6

Zie alle 110 crashes van Fast and Furious 1 t/m 6

Zie een Toyota Cressida driften door een besneeuwd bos

Zie een Toyota Cressida driften door een besneeuwd bos