in

Review van een 1.000 pk Toyota Supra

Ondanks dat de Toyota Supra al ruim 13 jaar niet meer gebouwd wordt blijft de auto bij petrolheads ongekend populair. Ook wij zijn fan van de Supra Mk 4 met zijn tijdloze looks, zijn aftermarket onderdelen en natuurlijk zijn 2JZ-GTE zes-in-lijn met twee turbo’s. Als er iemand dan een review maakt van deze Japanse icoon dan plaatsen we de video natuurlijk direct, want wij zullen vast niet de enige liefhebbers zijn!

De Toyota Supra kreeg natuurlijk wereldwijde bekendheid toen Paul Walker de auto bestuurde in The Fast and The Furious en daarin een Ferrari afdroogde. Maar bij tuners is de auto al veel langer bekend vanwege zijn enorm krachtige motor, standaard met 330 pk maar vrij simpel en betrouwbaar te tunen naar 600 tot 1000 pk. Of er ooit een nieuwe Toyota Supra komt is nog niet duidelijk, er zijn diverse concept cars getoond maar hoe, wat en wanneer weet niemand. Tot die tijd blijven we dus gewoon fan van de Mark 4, een prachtig exemplaar met 1.000 pk dankzij tuner Real Street zie je hieronder!

Video: Review van een 1.000 pk Toyota Supra

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - 1937 Talbot-Lago 150 CS

Jay Leno’s Garage – 1937 Talbot-Lago 150 CS

Ripsaw EV2 Tank drift over bevroren meer

Ripsaw EV2 Tank drift over bevroren meer