in

Is driften met deze Toyota Supra wel leuk

Bij Toyota presenteerde ze de Toyota Supra die in staat is om geheel zelfstandig een drift parcours af te leggen. De eerste autonome drift ter wereld klinkt misschien als een publiciteitsstunt, maar Toyota neemt het heel serieus. Auto’s verliezen af ​​en toe grip, vooral in natte, besneeuwde, ijzige omstandigheden. Maar ook in droge omstandigheden moet je weleens onverwachts uitwijken. Door de auto te leren omgaan met deze situaties, kan Toyota zijn geavanceerde rijhulpsystemen nuttiger maken wanneer ze het meest nodig zijn.

De Supra heeft computergestuurde besturing, gashendel, sequentiële transmissie en individueel remmen op alle wielen. De auto zelf is vergelijkbaar is met voertuigen die worden gebruikt in Formula Drift.

In het kader van de veiligheid allemaal heel. nuttig, maar we vragen ons wel af of het wel leuk is om in zelfsturende drift auto te rijden.

Video: Is driften met deze Toyota Supra wel leuk

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Tesla versus Lucid Air

Kan de Lucid Air een Tesla Model S verslaan op de dragstrip

MAx at the GP Ice Race in Zell am See

Max maakt eerste meters met nummer 1 on Ice