in

Is dit de mooiste Ferrari collectie ooit?

We zijn van mening dat als je een collectie supercars bezit je nog altijd tijd moet vrijmaken om ze te gebruiken waarvoor ze bedoeld zijn. Maar we snappen ook wel dat als je zoveel moeite hebt gedaan om een collectie op te bouwen je er extreem zuinig op bent, helemaal als de auto’s letterlijk in museumstaat zijn.

Deze collectie, van een onbekende eigenaar, is een van de mooiste Ferrari collecties die wij ooit gezien hebben. De garage is gelegen op een geheime locatie op een berg ergens in Zwitserland en lijkt rechtstreeks uit een James Bond film te komen. YouTuber ‘The Stradman’ kreeg op de een of andere manier toegang tot deze collectie en neemt langs deze verbluffende collectie.

De collectie bevat natuurlijk de Big 5, oftewel de 288 GTO, F40, F50, Enzo, en de LaFerrari. Maar er is nog veel meer te zien zoals een Dino 246 GTS, een Testarossa, 308, 512 TR en een paar andere jaren ’80 bolides maar ook recentere modellen waaronder een F12tdf, 458 Speciale en een 599 GTO.

Is deze Ferrari collectie mooier dan die van Phil Bachman en James Glickenhaus?

Video: Is dit de mooiste Ferrari collectie ooit?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hamilton's 2016 Pole vs Raikkonen's 2017 testrecord op Barcelona

Hamilton’s 2016 Pole vs Raikkonen’s 2017 testrecord op Barcelona

Honda S2000 Burnout gefilmd met infraroodcamera

Honda S2000 Burnout gefilmd met warmtecamera