in

Jaguar maakt kip reclame van Mercedes belachelijk

Herinneren jullie de Magic Body Control reclame van Mercedes-Benz nog? Om het Magic Body Control systeem duidelijk uit te leggen vergeleek Mercedes-Benz zichzelf met een kip. Er werd een originele reclame bedacht met bewegende kippen en de muziek van Diana Ross, eerlijk is eerlijk de werking van het systeem was gelijk duidelijk.

Jaguar was echter niet onder de indruk van Mercedes’ commercial en besloot hier een mooie parodie op te maken. Het gebeurd maar zelden dat autofabrikanten elkaar op deze manier aanvallen, dit omdat in sommige landen deze praktijken niet zijn toegestaan, maar als het gebeurd zijn de resultaten vaak hilarisch.

Deze Jaguar commercial is daarop geen uitzondering en het Briste luxemerk maakt een mooi statement met de uitspraak “Magic Body Control? We prefer cat-like reflexes“.

Video: Jaguar maakt Mercedes belachelijk

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Hennessey C7 Corvette Verbreekt 320 km/h Barriere

Hennessey C7 Corvette Verbreekt 320 km/h Barriere

Petrolicious Filmt Prachtige Jaguar E-Type Lightweight

Petrolicious Filmt Prachtige Jaguar E-Type Lightweight