in

Mercedes-Benz vergelijkt zichzelf met een kip

Mercedes-Benz heeft een nieuwe campagne gelanceerd voor het “Intelligent Drive” systeem, dat gemonteerd is op de E-Klasse en S-Klasse. Het Intelligent Drive systeem maakt gebruik van camera’s, sensoren en veiligheidstechnologieën die er samen voor zorgen dat autorijden comfortabeler en veiliger wordt.

Een van de onderdelen van Intelligent Drive is het Magic Body Control suspension system. Camera’s analyseren de weg zodat oneffenheden in het wegdek al herkend worden voordat er overheen gereden wordt. De kracht van de veerpoten wordt vervolgens aangepast zodat de oneffenheden grotendeels worden gladgestreken, hierbij wordt rekening gehouden met het aantal inzittenden en eventuele bagage. De demping gebeurt op twee verschillende punten en Mercedes geeft aan dat 80% van de overbodige koetswerkbewegingen geëlimineerd worden. Wederom een vooruitstrevend stukje techniek van Mercedes.

Om het Magic Body Control systeem duidelijk uit te leggen vergelijkt Mercedes-Benz zichzelf met een kip. Gelijk duidelijk toch!

Video: Mercedes-Benz Kip Commercial

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De Rent4Ring Experience

De Rent4Ring Experience

Canadese Politie Dashcam Filmt Meteoriet

Canadese Politie Dashcam Filmt Meteoriet