in

Jaguar: Van C-Type tot F-Type

De Jaguar F-Type is het nieuwste paradepaardje van het Britse luxemerk. In wederom een geweldige geschiedenisvideo blikt XCar terug op de komaf van de F-Type, dat omvat de C-type, D-type en de legendarische E-Type. Jaguar heeft altijd luxe gecombineerd met sportiviteit, maar bij deze auto’s draait het allemaal om de prestaties.

Het is onvoorstelbaar knap dat Xcar deze vier auto’s bij elkaar heeft gekregen, het is alleen jammer dat men niet voor de F-Type Roadster heeft gekozen maar voor de coupé. Maar dat is slechts een klein smetje op een fantastische video en stel je eens voor dat je ze in één dag alle vier kunt besturen, dat moet onvoorstelbaar zijn. Mocht je je het niet kunnen inbeelden dan kun je hieronder de video bekijken waarin presentator Alex Goy uitzoekt of de F-Type nog iets gemeen heeft met zijn voorgangers.

Video: Jaguar – Van C-Type tot F-Type

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Led Run in Tokyo

Lamborghini Led Run in Tokyo

Vaughn Gitttin's Fox Body Beater

Vaughn Gitttin’s Fox Body Beater