in

Jay Leno toont alle ins en outs van zijn 2017 Ford GT

De selectieprocedure voor de nieuwe Ford GT was streng, maar een icoon als Jay Leno behoort natuurlijk gewoon tot de 500 gelukkigen die de hypercar mogen bezitten. Overigens waren er ruim 7000 aanvragen voor de GT, waaronder Rob Ferretti en Salomondrin die helaas niet werden goedgekeurd door Ford.

Jay Leno kreeg chassis #12, overeenkomend met het chassisnummer van zijn 2005 Ford GT. In de eerste week reed hij al 1.600 kilometer in de zwart met oranje strepen uitgevoerde Ford, want in tegenstelling tot andere verzamelaars is Leno niet bang om kilometers op de teller te zetten. Dit exemplaar heeft vrijwel alle opties die je maar kan bedenken, behalve de $10.000 kostende titanium uitlaat die voor Leno weinig toegevoegde waarde had.

We hebben twee maanden geleden al een review geplaatst van de nieuwe GT, maar die was lang niet zo uitgebreid en gedetailleerd als de video van Jay Leno. Ga er dus even goed voor zitten en geniet van deze rondleiding langs de 2017 Ford GT.

Video: Jay Leno’s Ford GT

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Lamborghini Gallardo Spyder trekt bijpassende aanhanger

Lamborghini Gallardo Spyder trekt bijpassende aanhanger

lucid-air-235-mph

De Lucid Air is sneller dan iedere Ferrari, Lambo of Porsche