in

Jay Leno’s Garage – 1937 Talbot-Lago 150 CS

Jay Leno heeft een van de mooiste autocollecties in Amerika, zo niet de wereld. Maar als het gaat om de Art Deco auto’s van de jaren ’30 dan heeft Peter Mullin het laatste woord.

Peter Mullin is eigenaar van het Mullin Automotive Museum in Oxnard, en bezit deze prachtige 1937 Talbot-Lago Type 150 CS. Voor de laatste aflevering van Jay Leno’s Garage nam Mullin de klassieke teardrop Talbot mee naar de garage voor een uitgebreide inspectie van de voormalig talkshow host.

De Talbot Lago 150 CS is een niet alleen een prachtige machine maar blikt ook uit door de verbazingwekkende techniek die voor tijd gebruikt werd. Peter Mullin heeft de auto al 30 jaar in zijn bezit en kocht de auto voor enkele duizenden dollars, een goede investering want de Talbot Lago 150 CS is nu vele, vele, malen meer waard.

Via: Autoblog

Video: 1937 Talbot-Lago 150 CS

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Enzo ZXX Edo Competition gaat los

Enzo ZXX Edo Competition gaat los

Review van een 1.000 pk Toyota Supra

Review van een 1.000 pk Toyota Supra