in

Jay Leno’s Garage – 1968 Camaro 427 COPO

Wisten jullie dat Tim Allen een enorme autoliefhebber is? De acteur, bekend van Home Improvement, Wild Hogs en Toy Story, groeide op in ‘Motor City’ en heeft inmiddels een indrukwekkende collectie opgebouwd bestaande uit authentieke Amerikaanse auto’s.

In deze video zien we Tim Allen op bezoek bij zijn goede vriend Jay Leno, en natuurlijk heeft hij iets bijzonders meegenomen. Zijn 1968 Camaro 427 COPO is één woord schitterend! De 505 pk sterke Camaro werd verbouwd onder leiding van Tim Allen en Bodie Stroud en bestaat feitelijk uit een nieuw chassis met een ’68 carrosserie. Het beste van beide werelden kun je wel zeggen, de afwerking en rijeigenschappen van een hedendaagse auto met de looks van een good old american muscle car.

Ga dus even lekker achterover zitten en geniet het komende kwartier van een schitterende Camaro en twee oprechte autoliefhebbers.

Video: 1968 Camaro 427 COPO

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

BMW E21 Drift Car van STW Drifting

BMW E21 Drift Car van STW Drifting

Van der Garde zegt nee tegen Caterham - Testrijder Sauber

Van der Garde zegt nee tegen Caterham – Testrijder Sauber