in

Jay Leno’s Garage – Lexus LFA Roadster

Niemand minder dan Jay Leno mocht als eerste de Lexus LFA Roadster testen. In deze video vertrekt de comediant naar Toyota City om te zien hoe de Lexus LFA gebouwd wordt en vertrekt vervolgens naar Oyama om de LFA Roadster rondom Fuji Speedway te jagen.

Volgens Jay Leno is dit de enige Lexus LFA Roadster ter wereld en worden er geen andere Roadsters meer gemaakt. De dakloze LFA is letterlijk ‘dakloos’, het dak is niet ergens verstopt, de Lexus LFA Roadster heeft er gewoon geen. Dat is in dit geval geen enkel probleem omdat de auto niet in productie zal gaan maar anders zou dit een serieus minpunt zijn. Aan de andere kant zorgt dit er wel voor dat je altijd optimaal kunt genieten van  die heerlijke V10 achterin, het herhaaldelijke “Oh my God!” geeft aan dat Jay het hier helemaal mee eens is.

De LFA Roadster, Jay Leno, die heerlijk klinkende V10 en een mat zwarte LFA gemaakt zie je allemaal in de video hieronder.

Video: Lexus LFA Roadster

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

WRC 2012 - Rally de France Highlights; Loeb Kampioen

WRC 2012 – Rallye de France Highlights

Straatlegale Porsche 962C

Straatlegale Porsche 962C