in

Jay Leno’s Garage – Mercedes SLR McLaren

Dit is al een wat oudere video van Jay Leno’s Garage maar een uitgebreide review van de Mercedes SLR McLaren mag hier niet ontbreken. Helemaal niet omdat de video’s van Jay Leno’s Garage gewoon fantastisch zijn!

De Mercedes-Benz SLR McLaren is een supercar ontwikkeld door Mercedes-Benz en McLaren Cars, de auto heeft de comfort van een Mercedes en de scherpte van een McLaren. Toch is de Mercedes SLR McLaren niet zo hardcore als velen graag hadden willen zien en omschrijft men de SLR McLaren vaak als een Super GT. Aan het vermogen ligt het in ieder geval niet, de SLR McLaren heeft een 5,4-liter V8-motor met compressor van AMG met 623 pk en 770 Nm koppel. Dankzij die enorm sterke motor gaat de SLR McLaren van 0-100 km/h in 3,8 sec, 200 km/h wordt bereikt in 10,5 seconden.

Jay Leno vertelt weer vol passie en met interessante feitjes over zijn Mercedes SLR McLaren, wacht niet langer en bekijk de review hieronder.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

20 jaar evolutie van F1 stuurtjes

20 jaar evolutie van Formule 1-stuurtjes

Top Gear Season 20 Episode 4

Top Gear Season 20 Episode 4