in

Jim Björk’s übergave JDM C4 Corvette

Jim Björk heeft deze oude C4 Corvette nieuw leven ingeblazen met een zelfgemaakte bodykit, deep dish wielen en een kleurstelling die schreeuwt om aandacht met de Testarossa-strepen op de zijkant.

Björk raakte geïnspireerd door de Japanse tuning scene en de renders van Khyzyl. Het is dan ook niet gek dat hij de voorbumper, side skirts en wielkasten van een S13 Silvia bodykit gebruikte en aanpaste voor zijn Corvette. De achtervleugel is afkomstig van een E30 M3, terwijl de achterbumper en diffuser speciaal door Jim zijn ontworpen voor deze Chevy.

Ondanks dat deze Corvette een mean looking machine is, blijft het een showcar. Onder de lange motorkap ligt een nogal luie 5,7-liter V8-motor die slechts 250 pk genereert. Jim heeft weliswaar de inlaat en uitlaat aangepast, maar hij verwacht niet dat er veel pk’s gewonnen zijn. Omdat het ook nog eens een automaat betreft, heeft de auto volgens zijn eigenaar niets te zoeken op het circuit.

In deze video vertelt Jim over het bouwproces en zijn toekomstplannen met de C4 Corvette. Het interview is Zweeds, maar er is Engelse ondertiteling.

Video: Jim Björk’s übergave JDM C4 Corvette

Jim Björk’s übergave JDM C4 Corvette

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.