in

Jon Olsson’s Audi RS6 met Miltek uitlaat

Red Bull superster Jon Olsson was onlangs aan het spelen met zijn Audi RS6 in de heuvels rondom Monaco. Een mooie gelegenheid om de Audi RS6 eens aan het publiek voor te stellen, want hoewel we de auto gezien hebben in de Gumball 2014 film van Team Betsafe is verdere informatie bij ons onbekend.

Het hart van de auto is de twin-turbo 4.0-liter V8 TFSI welke een indrukwekkende 560 pk en 700 Nm koppel levert. Het volle vermogen is beschikbaar tussen 5.700 en 6.700 tpm terwijl het koppel al bij 1.750 tpm beschikbaar is. Naast de Gumball kleurstelling heeft deze RS6 ook een Miltek uitlaatsysteem en een setje veren van H&R.

Het Miltek uitlaatsysteem geeft de Audi RS6 een heerlijke rauwe roffel, zonder asociaal luid te zijn als een systeem van IPE Innotech. Hoe de uitlaat klinkt check je in de video hieronder.

Video: Jon Olsson’s Audi RS6 met Miltek uitlaat

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Jon Olsson’s Audi RS6 met Miltek uitlaat

Reageer op deze video