in

Jos Verstappen Full Throttle door Lelystad

We zagen eerder al een korte teaser van de stunt van Jos Verstappen en vandaag kunnen we de gehele promotievideo voor AutoWeek Live zien. In een FA1-raceauto (ex-A1GP) stond Verstappen aan de poort van het RDW-terrein in Lelystad, iets te vroeg voor AutoWeek Live maar dat gaf hem alvast de gelegenheid het gebied te verkennen.

Met veel rook en kabaal trok Jos door het centrum van Lelystad, langs de bezienswaardigheden en waar het kon dikke rubberstrepen achterlatend. Het publiek genoot zichtbaar van de luidruchtige, 550 pk sterke, 3.4-liter Zytek V8 motor, dat is nog eens iets anders dan het huidige Formule 1 geluid!

Autoweek Live is een gloednieuw auto-evenement met de nadruk op beleving. Van supercars tot classics en van het verleden naar de toekomst, maar vooral zélf testrijden in de allernieuwste modellen op één van onze spannende parcours in Lelystad. AutoWeek Live wordt gehouden op 7,8 en 9 juni.

Video: Jos Verstappen Full Throttle

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Close Call met file op de Nordschleife

Close Call met file op de Nordschleife

Ken Block vs Lewis Hamilton

Ken Block vs Lewis Hamilton – Top Gear Live Barbados