in

K-Mag passeerde 7 auto’s in eerste ronde French GP

Kevin Magnussen haalde de finish in Frankrijk niet, na een touche met Nicholas Latifi parkeerde de Deen zijn Haas in de pitbox. Hoewel de French Grand Prix niet eindigde zoals gehoopt, had Magnussen een wereldstart vanaf de laatste startrij.

Omdat achterin de Haas VF-22 de verbrandingsmotor, turbo, MGU-H en MGU-K vervangen werden moest Magnussen de race vanaf de 20e positie aanvangen. Na één ronde had de Deen echter al 7 plaatsen goedgemaakt en niet veel later pakte hij nog een positie, waardoor hij op plek 12 reed en alle kans had op punten.

Dat verliep voor Magnussen helaas anders, maar wat een wereldstart!