in

Ken Block is met de Hoonicorn naar Pikes Peak geweest

We hadden al zo’n vermoeden dan Ken Block iets spectaculairs met de Hoonicorn Mustang ging doen, waarom zou hij anders de auto opvoeren naar 1.400 pk? Nu is bekend geworden dat Block in de zomer van 2017 een nieuwe video presenteert, Climbkhana: Pikes Peak.

De naam is natuurlijk een combinatie van twee wereldberoemde video’s, Climb Dance en Gymkhana. Wellicht vond Block het tijd voor een nieuwe generatie van Gymkhana video’s, of wellicht is het gewoon een verkapte commercial voor de Toyo Proxes R888R. Helaas moeten we nog ruim 8 maanden wachten op de definitieve video, best apart aangezien de stunt overduidelijk al is opgenomen.

Het enige wat we jullie kunnen voorschotelen is deze korte trailer van wat we volgend jaar kunnen verwachten op de 19,99 kilometer lange hillclimb. Een ding is zeker, het zal ongetwijfeld weer een YouTube-hit worden.

Video: Climbkhana Trailer

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

renault-megane-rs-demonstreert-fwd-drift-op-de-ring

Renault Megane RS demonstreert FWD Drift op de Ring

daniel-ricciardos-hilarische-texaanse-accent

Daniel Ricciardo’s hilarische Texaans accent