in

Ken Block’s Hoonicorn Mustang heeft nu 1.400 pk!

Ken Block is compleet los geslagen, dat was hij al natuurlijk maar nu is hij zelfs naar eigen zeggen misschien wat ver gegaan. Zijn Hoonicorn Mustang had al een 845 pk sterke V8-motor onder de kap, maar daar heeft hij nu twee enorme Garrett turbo’s op laten zetten en methanol injectie.

De turbo’s zijn zo groot dat ze niet onder de motorkap passen, dus zijn er twee gaten in de kap gezaagd waar de turbo’s nu deels doorheen steken. De aanpassingen aan de motor brengt het vermogen van de all-wheel drive Hoonicorn nu naar 1.400 pk, een cijfer waarvan Block toegeeft dat het misschien een beetje over-the-top is. “Can you ever have too much hp? They answer actually is…yes, this thing is damn scary to drive. Ha.

Volgens Ken moet de Hoonicorn nog wel verder aangepast worden voordat hij ermee in actie komt, deels omdat het vermogen zo krankzinnig hoog is. We hebben hieronder twee video’s voor je, de eerste is een korte actievideo en de tweede is een complete introductie van de upgrade.

Video: Hoonicorn Mustang heeft nu 1.400 pk!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

toyota-minivan-verlaat-wasstraat-op-een-hele-bijzondere-manier

Toyota verlaat wasstraat op een hele bijzondere manier

negen-kleine-motoren-met-veel-cilinders

Negen kleine motoren met veel cilinders