in

Chris Harris inspecteert de Hoonicorn RTR Mustang

We hebben eerder al gezien hoe Chris Harris de set van Gymkhana 7 bezocht en daar een ritje kreeg aangeboden van Ken Block. Twee dagen later volgde Gymkhana 7 en iedereen was ondersteboven van die enorm brute Hoonicorn RTR Mustang. Die Ford Fiesta’s in de vorige Gymkhana’s waren leuk, maar dit monster is van een heel ander niveau.

Chris Harris was overigens niet zonder reden op de set van Gymkhana 7, Ken Block wilde dat de Brit de technische details van zijn auto uitlegde aan het publiek. Nou, dat kun je wel aan Chris overlaten. In deze elf minuten durende video behandelt Harris ieder detail van de 845 pk sterke Hoonicorn RTR Ford Mustang. Zo komen we te weten dat alleen de A-stijl, de B-stijl en het dak van een ’65 Mustang af komen, de rest is allemaal met de hand gemaakt. En wat te denken van de Pirelli P-Zero Trofeo R banden, die werden speciaal voor Ken Block gemaakt.

Dit, en nog veel meer interessante feitjes over de Hoonicorn RTR Ford Mustang zie je na de break.

Video: Chris Harris inspecteert de Hoonicorn RTR Mustang

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Kremer Porsche 935's

Kremer Porsche 935’s

Mercedes AMG GT-S Review op Laguna Seca

Mercedes-AMG GT S Review op Laguna Seca