in

Ken Box is terug met een nieuwe Gymkhana parodie

Een jaar geleden verscheen deze Gymkhana parodie van Ken Box met zijn Crazy Cart. Officieel is de Crazy Cart speelgoed voor kinderen maar al snel werd het wagentje erg populair onder volwassenen, helemaal vanwege de hierboven genoemde video van Ken Box.

Hieronder zien we het vervolg op zijn Gymkhana parodie en die is wederom bijzonder geslaagd! De Crazy Cart is omhuld met een doos met daarop de afbeelding van de Ford Fiesta WRC uit Gymkhana 6.

Mocht je het nog niet weten, de Crazy Cart heeft vier zwenkwielen en een elektrisch aangedreven wiel in het midden die 360 ​​graden kan draaien. Met behulp van een kleine handrem kun je gemakkelijk de driftcaperiolen van de professionals nadoen. Er is tegenwoordig ook een Crazy Cart voor volwassenen, de Crazy Cart XL. Daar vind je hieronder een bonus-video van.

Video: Ken Box is terug met een nieuwe Gymkhana parodie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

‘s Werelds snelste street-legal auto gaat nog sneller

‘s Werelds snelste street-legal auto gaat nog sneller

CRG Schakelkart verslaat Ferrari 360 Challenge Stradale

CRG Schakelkart verslaat Ferrari 360 Challenge Stradale