in

Klinkt de V8 Lexus LC 500 net zo goed als de V10 in de LFA?

De LFA en de Lc 500 zijn twee totaal verschillende auto’s, eerstgenoemde was een gelimiteerde supercar met een prijskaartje van rond de 400.000 euro en laatstgenoemde is een luxueuze sportcoupé met een prijskaartje van 166.000 euro. Maar wat beide machine gemeen hebben met elkaar is dat ze het beste van Lexus vertegenwoordigen in een bepaald tijdperk.

Afgezien van die overeenkomst is het vrij lastig om beide auto’s met elkaar te vergelijken omdat ze zo verschillend zijn, maar toch besloten de heren van CarAdvice in Australië beide Lexussen bij elkaar te brengen.

Als er dan toch een vergelijking gemaakt moet worden, concentreren wij ons het liefst op het geluid. De LC 500 heeft een bulderende 5,0-liter V8-motor waar de LFA een jankende 4.8-liter V10-motor heeft. Welke klinkt het beste volgens jullie?

Video: Lexus LC 500 vs Lexus LFA

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mclaren 720S achtervolging

Man vlucht met McLaren 720S voor politie

Chevrolet SSR

Op de Rollenbank – Chevrolet SSR