in

Klokje Rond – Audi A6 met ruim 1 miljoen KM op de teller

Henk van Vliet rijdt al negen jaar lang in deze Audi A6 2.7 TDI Business. Omdat Henk heel Europa doorkruist met zijn Audi is de magische grens van 1 miljoen kilometer inmiddels doorbroken. Dat is overigens niet te zien op de teller, want die gaat maar tot 999.999.

Ondanks dat de auto nog prima rijdt, is de hoge kilometerstand duidelijk zichtbaar binnenin de Audi A6. Het interieur is behoorlijk versleten maar daar wordt de sedan niet op beoordeeld, het gaat om de techniek en niet om uiterlijk. Aan keurmeester Joep de taak om te onderzoeken wat de technische staat is.

Het mooie aan deze aflevering van Klokje Rond is dat de Audi A6 nog steeds zijn originele motor heeft. Dat maakte de prestatie van 1.023.000 kilometer toch net even wat indrukwekkender.

Video: Audi A6 met ruim 1 miljoen KM

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Ik denk dat de beste man die over de auto verteld in het verhaal effe zijn huiswerk beter had moeten over de verstuivers. …als je wat verteld zeg het dan goed…

Reageer op deze video

Extreme Tuners McLaren

Extreme Tuners heeft een 1.400 pk McLaren 650S

Jay Kay Ferrari GTC4Lusso is Paars

Zie hoe Jay Kay’s Ferrari GTC4Lusso paars gespoten wordt