in

Klokje Rond – BMW 530i met 949.887 km

Je moet het maar willlen, een negentien jaar oude BMW 5-serie kopen met bijna één miljoen kilometer op de teller. Sven Wagteveld houdt echter wel van een avontuurtje en kocht daarom deze 530i.

De vorige eigenaar kocht de E60 530i met 300.000 kilometer op de klok en reed hem vervolgens naar 945.000 km, alvorens de sedan te verkopen aan Sven. Die heeft er inmiddels bijna vijfduizend kilometer opzitten en de eerste 1.000 euro aan kosten al gemaakt. En er zitten nog veel meer kosten aan te komen blijkt uit deze aflevering van Klokje Rond..

Al tijdens de proefrit heeft Keurmeester Joep een hele waslijst aan mankementen en storingsmeldingen opgeschreven en dan moet de BMW nog op de brug gezet worden voor verdere inspectie. Maak je dus maar op voor een aflevering met een extra klagende Joep!

Video: Klokje Rond – BMW 530i met 949.887 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

4 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Deze auto is nu in Polen te koop met 221.000km 🙈sinds jaar of twee is km stand terugzetten strafbaar in Polen maar dit gebeurd nog steeds en nog met zulke getallen -730 000 km 😮 Gelukkig steeds minder maar het systeem is nog lang niet goed. Ik zal nooit tweedehands auto in Polen kopen. In Nederland km stand registratie is veel beter aangepakt. Maar autobedrijven zijn ook vaak oneerlijk. Zelfs nu staat op marktplaats te koop mijn vorige Passat die schijnbaar dealer onderhoud was maar ik weet dat dit niet waar is want de auto was in mijn bezet voor 5 jaar. Dus ik weet zeker dat het onderhoudboekje die op de foto te zien is klopt gewoon niet. Maar km stand klopt tenminste😃

Reageer op deze video

May en Hammond bespreken crash in ‘A Scandi Flick’

May en Hammond bespreken crash in ‘A Scandi Flick’

Bewoners over de zeik om rit door straat