in

Kremer Porsche 935 K3 vuurspuwend op Monza

De Kremer Porsche’s behoren tot mijn favorieten als het aankomt op Porsche raceauto’s. Het team uit Keulen begon in de jaren ’70 met getunede 911’s en 934’s, maar de meest bekende Porsche’s van Kremer zijn de 935 K3-serie.

Deze machtige 1979 Kremer Porsche 935 Turbo K3 werd gefilmd op het circuit van Monza. Dit beest wordt aangedreven door een vuurspuwende 3.2-liter twin turbo zescilinder motor die 800 pk kan leveren. De video toont eerst het opwarmen van de motor en dan de actie op het Autodromo Nazionale di Monzo. Dus zet het volume open, pak je popcorn en geniet van 4 minuten pure Porsche awesomeness!

Wil je meer van die prachtige Kremer Porsche’s zien, tijdens de Historic Grand Prix 2014 op het circuit van Zandvoort kwamen er drie Kremer Porsche 935’s in actie en die hebben we hier op video staan.

Video: Kremer Porsche 935 K3 op Monza

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lewis Hamilton & Sir Stirling Moss

Lewis Hamilton & Sir Stirling Moss

Boze NSX-bestuurder dondert skateboard van brug

Boze NSX-bestuurder dondert skateboard van brug