in

Kvyat niet blij met de vragen van Jack Plooij

Krijg je een, volgens Sky Sports onterechte, drive through penalty aan je broek, moet je ook nog de bijdehante vragen van Jack Plooij beantwoorden. Daar had de Russische coureur geen zin in.

De pitreporter van Ziggo Sport vroeg na afloop of Kvyat al met de McLaren-coureurs had gesproken. “Nee, maar als zij willen praten dan sta ik ervoor open om te praten“, antwoordde Kvyat. Lijkt ons een prima reactie van de Toro Rosso-coureur, maar de tandarts vond dat hij toch nog even door moest vragen, dat is tenslotte wat goede journalisten doen. Toch?

Zijn vragen daarna slaan echter helemaal nergens op, hij creëert een situatie die er helemaal niet is. Alsof Kvyat het per se moet uitpraten met de McLaren-coureurs omdat niet iedereen het erover eens is wie er schuldig was aan het incident in de eerste ronde. Daar zitten Kvyat en de McLaren-coureurs waarschijnlijk helemaal niet op te wachten.

Video: Kvyat niet blij met de vragen van Jack Plooij

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Verstappen praat met Sky Sports na GP China

Verstappen: “Vierde plek het maximale in GP China”

Albon's opmars vanuit de pits naar P10

Albon’s opmars vanuit de pits naar P10