in

Laatste ronden van Verstappen tijdens Britse Grand Prix

De Britse Grand Prix was grotendeels slaapverwekkend, maar kwam helemaal tot leven toen in de laatste 2 ronden Valtteri Bottas, Carlos Sainz en Lewis Hamilton een lekke band kregen. Verstappen, die op dat moment op een eenzame derde positie reed, maakte daardoor plotseling kans om de race op Silverstone te winnen.

De Nederlandse coureur van Red Bull Racing passeerde met nog 2 ronden te gaan de Mercedes van Bottas, liet een set softs monteren en ging voor de snelste ronde. Wat één extra punt oplevert. Wat Verstappen op dat moment niet kon weten, was dat Hamilton in de laatste ronde ook een lekke band zou krijgen. Als Max niet was gestopt voor nieuw rubber, had hij de Britse Grand Prix waarschijnlijk gewonnen.

Als telt echter niet en Verstappen was achteraf tevreden met een tweede plek. In deze video rijden we onboard mee met de Nederlander tijdens de laatste ronden van de Britse Grand Prix. We horen ook de communicatie met zijn engineer en zijn initiële teleurstelling nadat hij beseft dat de winst voor het grijpen lag.

Video: Laatste ronden van Verstappen tijdens Britse GP

Laatste ronden van Verstappen tijdens Britse Grand Prix

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *