in

LaFerrari drift rakelings lang tegemoetkomende Citroën

Zegt de naam Powerslide Lover jullie nog iets? Voor degene die even een opfrissing van het geheugen nodig hebben, Powerslide Lover is een Italiaan die diverse supercars en hypercars bezit en regelmatig video’s van zijn avonturen op YouTube plaatst. Zo hebben we een video van hem waarin hij de parabolica-bocht op Monza drift in zijn LaFerrari en een video waarin hij zijn LaFerrari over de Nürburgring Nordschleife gooit.

Een nieuwe video is nu opgedoken waarin Powerslide Lover zijn naam eer aan doet en de 950 pk sterke hypercar zijwaarts een polderweg opstuurt, rakelings langs een tegemoetkomende Citroën C3 Picasso. De Laferrari kwispelt met zijn kont maar de bestuurder lijkt de hypercar onder controle te hebben op het moment dat de Franse MPV passeert, maar toch een crash op deze manier is snel gebeurd en zou behoorlijk dom zijn.

Video: LaFerrari Drift

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - 1953 Jaguar C-Type

Petrolicious – 1953 Jaguar C-Type

Lamborghini Huracán met Akrapovic uitlaat

Lamborghini Huracán met Akrapovic uitlaat