in

LaFerrari Gespot in Monaco

Onlangs werd de allereerste LaFerrari gespot die niet in handen was van testrijders van Ferrari. Deze rode bolide werd gefilmd in het prinsdom van Monaco en is een van de eerste LaFerrari’s die we zien zonder de camouflage.

Alle 499 exemplaren zijn inmiddels toegewezen aan vaste klanten van Ferrari die aan zeer strenge eisen moesten voldoen. Daarnaast krijgt Kimi Raikkonen of Fernando Alonso een exemplaar, mits één van hen de Formule 1 titel pakt. Onderstaand exemplaar ging overigens naar een klant toe die ongetwijfeld aan het genieten is van zijn 960 pk sterke hypercar.

Wat direct opvalt is dat de hypercar van Ferrari er veel extremer uitziet dan zijn collega hypercars van Porsche en McLaren. Nog geen enkele journalist heeft toegang gekregen tot de LaFerrari dus het wordt hoog tijd dat iemand de sleutels regelt voor een review. Wat we wel weten is dat er een 6.4-liter V12 in ligt met 800 pk. Door een elektromotor in de aandrijflijn stijgt dit vermogen met 163 pk. Hij gaat in 15 seconden naar de 300 km/h en beschikt over actieve aerodynamica.

Video: LaFerrari Gespot in Monaco

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Formule 1 2013 Crash Compilatie

Formule 1 2013 – Crash Compilatie

Leven met Le Mans Racers - Ultra HD

Leven met Le Mans Racers