in

Chris Harris Sprakeloos na 918 Spyder Test

Vorige maand vond er een groot persevenement van Porsche plaats op het circuit van Valencia, de reden is duidelijk: de 918 Spyder. Porsche nodigde alle belangrijkste journalisten uit om twee dagen met de nieuwste hypercar uit Stuttgart over een circuit te boenderen. AutoCar had haar video als eerste online staan, en hoewel we Steve Sutcliffe helemaal geen slechte journalist vinden waren we eigenlijk aan het wachten op de review van Chris Harris.

Harris was vooraf nogal sceptisch over de 918 Spyder, tijdens zijn ritje in het Pre-Productiemodel vond hij de 1.640 kilogram wegende Porsche veel te zwaar. Wat is toevoeging van die 400 kg aan elektromotoren, is een 1.200 kg wegende hypercar met 608 pk niet veel beter vroeg hij zich destijds af.

Naarmate de test in Valencia vordert wordt Chris steeds stiller, net als de presentator van AutoCar heeft hij moeite om zoiets unieks en vernieuwends goed onder woorden te brengen. De nieuwe hypercar van Porsche is gewoon van een andere wereld, en na het zien van 8 video’s van concept tot productieversie wordt het hoog tijd dat de concurrentie over de brug komt. Wij willen de P1 en LaFerrari zien!

Video: Chris Harris Test 918 Spyder

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Miami GT Grand Prix Edition van DDR Motorsport

Miami GT Grand Prix Edition van DDR Motorsport

Nissan Koopt Maxima Na Het Zien van Geweldige Advertentie

Nissan koopt Maxima na het zien van geweldige advertentie