in

Porsche 918 Spyder Getest Door AutoCar

De Porsche 918 Spyder is vooralsnog de ultieme combinatie van nieuwe technologie en conventionele supercar wijsheid. We hebben de auto inmiddels het Nordschleife record zien pakken en het lijkt erop dat McLaren en Ferrari zich daarop stuk bijten, ook al zijn de specificaties van die auto’s nog extremer.

Tot dusver hebben we een aantal pre-productieversies gezien in handen van Chris Harris en Jay Leno, maar een echte review van de Porsche 918 Spyder ontbrak nog. Vandaag kunnen we echter zien hoe Steve Sutcliffe de 887 pk sterke hypercar over het circuit van Valencia stuurt.

Omdat niemand de McLaren P1 en LaFerrari nog getest heeft, laat staan een trio-test, blijft het lastig om te zeggen wat de ultieme hypercar is van dit moment. Maar als je onderstaande Porsche 918 Spyder review van AutoCar bekijkt, kun je je haast niet voorstellen dat het nog beter kan.

Video: Porsche 918 Spyder Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Drag Racing in Slow Motion

Drag Racing in Slow Motion

Zo zien de 2014 Formule 1 Bolides er uit

Zo zien de 2014 Formule 1-bolides er uit