in

McLaren blijft teasen met ‘Ring rondetijd

Sinds Porsche een recordtijd van 6 minuten en 57 seconden heeft neergezet op de Nordschleife, wachten mensen op de tijd van de McLaren P1 en LaFerrari. Beide auto’s zijn op de ‘Ring geweest maar beide fabrikanten hullen zich in stilzwijgen.

McLaren liet eerder in een persbericht al weten de Nordschleife in minder dan 7 minuten afgelegd te hebben, maar de exacte tijd niet vrij te willen geven. Het zou niet belangrijk zijn voor het merk en mensen alleen maar aanzetten tot onverantwoord hard rijden, juist… De geruchtenstroom kwam gelijk op gang en diverse bronnen meldden dat de McLaren P1 niet aan de tijd van de Porsche 918 Spyder kon komen en dat de Britse fabrikant daarom geen video wil vrijgeven.

McLaren geloofde het allemaal wel, het bedrijf deed de mededeling dat men nooit rondetijden openbaar maakt en daar bleef het bij. Tot gisteravond. Vol trots presenteerde McLaren op YouTube een bombastische video waarin zij claimen de Nordschleife in minder dan 7 minuten afgelegd te hebben. Maar de video eindigt met een enorme anti-climax: “So, did we do it? Did we complete a sub-7 lap? Yes, of course.” Geen tijd, geen compleet rondje, geen screenshot van de tijd. Nada!

Inmiddels zijn we een jaar verder en blijft McLaren ons teasen met een tijd die ze (nog) niet willen vrijgeven.

Video: McLaren Ring Teaser

McLaren blijft teasen met ‘Ring rondetijd

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.