in

LaFerrari leeft zich helemaal uit op Fiorano

De huidige generatie hypercars zullen ons de komende jaren nog wel vermaken en verbazen, dankzij de recente reviews beginnen we nu pas echt te ontdekken hoe goed deze auto’s zijn. De LaFerrari is de sterkste en snelste hypercar van dit moment, hoe snel de auto in vergelijking met andere is zal binnenkort ongetwijfeld te zien zijn als een of andere rijke Rus zijn bolide mee neemt naar een van de vele dragrace evenementen.

Dankzij deze video van Top Gear Magazine, zonder commentaar en met een hoop camerastandpunten, krijgen we alvast een LaFerrari te zien die zich flink uitleeft op het circuit. We krijgen een aantal shots te zien van de digitale tellers van de auto (zeer indrukwekkende acceleratie!), de actieve aerodynamica die zijn ding doet en flink wat bandenrook. We weten zeker dat je je de komende twee minuten niet zal vervelen!

Video: LaFerrari leeft zich helemaal uit op Fiorano

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dodge Challenger SRT Hellcat Krijgt 700+ pk

Dodge Challenger SRT Hellcat Krijgt 700+ pk

Deze Ferrari 625/250 TRC won bijna alles

Deze Ferrari 625/250 TRC won bijna alles