in

Lamborghini Aventador Roadster Review

De Lamborghini Aventador Roadster is een goed ontworpen versie van een van de krachtigste supercars ter wereld. En hij haalt 347 kilometer per uur met het dak naar beneden.

Het is het soort auto dat Batman zou kunnen rijden op zijn vrije dag, terwijl hij op vakantie is in Miami Beach. De styling is uniek en er is veel aandacht aan besteed om te verzekeren dat de Aventador Roadster een eigen persoonlijkheid heeft in vergelijking met de coupe. Onder de body ligt een basis van carbon fiber, een 6,5-liter V12 motor met 700 pk en een zeventraps single-koppeling versnellingsbak.

Hoewel de Lamborghini Aventador Roadster 50 kilogram meer weegt dan de coupe uitvoering claimt Lamborghini dat de auto dezelfde rondetijd neerzet op het testcircuit als de coupe. Steve Sutcliff van Autocar is in de gelegenheid om de auto te testen op Miami Speedway en gaat uitzoeken of de auto echt zo goed is als Lamborghini beweert. Zie de video hieronder voor het resultaat.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Fuel Dragster Explodeert bij 480 km/h

Top Fuel Dragster Explodeert bij 480 km/h

EVO TV test 1200 pk Hennessey Venom GT

EVO TV test 1200 pk Hennessey Venom GT