in

Lamborghini Aventador S Roadster vs McLaren 720S Spider

CarWow had de beschikking over een felgroene Lamborghini Aventador S Roadster en een babyblauwe McLaren 720S Spider. Uiteraard werden de supercars naast elkaar gezet voor een dragrace, rollende race en een remtest.

Beide auto’s zijn dus cabrio’s, maar waar de McLaren zijn dak in 10 seconden kan intrekken moet de bestuurder van de Lamborghini het dak handmatig loskoppelen en voorin opbergen in de kofferbak. Dat is niet het enige waarin de supercars verschillen. De McLaren 720S Spider maakt gebruik van een 4.0-liter twin-turbo V8 met 720 pk en 770 Nm koppel met een achterwielaangedreven configuratie. De Lamborghini Aventador S Roadster gebruikt een atmosferische 6,5-liter V12 die 740 pk en 690 Nm koppel levert, en gekoppeld is aan een single clutch versnellingsbak met vierwielaandrijving.

Dit is al de derde keer dat we een 720S het zien opnemen tegen een Aventador in een kwart mijl dragrace. Eerder won de Britse supercar al van een Aventador SV en SVJ, zal deze race een andere uitkomst hebben?

Video: Aventador S Roadster vs 720S Spider

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

IndyCar 2019 - Toronto Highlights

IndyCar 2019 – Toronto Highlights

Aston Martin Valkyrie op Silverstone

Aston Martin Valkyrie voor het eerst rijdend te zien