in

Lamborghini Diablo straft eigenaar voor showen

De Lamborghini Diablo werd voor het eerst aan het publiek getoond in 1990 en volgde de Lamborghini Countach op. De Diablo was ook het eerste model van Lamborghini dat uitgerust werd met all-wheel drive, namelijk de Diablo VT. Dit betekende dat 25 procent van het vermogen naar de voorwielen gestuurd kon worden waardoor de auto makkelijker te besturen zou zijn.

Of het hier gaat om een gele Diablo VT durven we niet met 100% zekerheid te zeggen, maar het lijkt er niet op als je ziet hoe de auto reageert. Deze Japanse bestuurder in Tokio wilde na een Lamborghini meeting laten zien wat de V12 Diablo in huis had maar in plaats van rechtdoor te gaan eindigt de auto tegen de vangrail. De auto breekt eerst naar rechts uit waarna de bestuurder te veel corrigeert en de auto linksaf de vangrail in vliegt.

De schade aan de voorkant is te repareren, maar zoals altijd met supercars zal dit behoorlijk in de papieren lopen.

Video: Diablo straft eigenaar voor showen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volvo Trucker redt leven met noodstop

Volvo Trucker redt leven met noodstop

Ontmoet Nissan's Nurburgring Testrijder

Ontmoet Nissan’s Nurburgring Testrijder