in

Volg een Japanse Gangster en zijn Neon Lamborghini

Maak kennis met Moroboshi-san, een gewone jongen uit Kabukicho, Tokyo’s ‘entertainment district’. Zijn werk bevindt zich in een “grijs gebied”, hij is een paar keer gearresteerd in het verleden maar de zaken gaan goed op dit moment. Toen hij 17 jaar was zag hij een Lamborghini Countach rijden en hij besloot dat hij hoe dan ook een Lamborghini wilde bezitten, dat is gelukt want hij rijdt nu in een gemodificeerde Lamborghini Diablo.

Moroboshi-san rolt met een motorbende en andere met neon uitgeruste Lamborghini’s, zijn stijl is uniek en twijfelachtig, maar een ding is zeker, hij is te druk bezig met plezier maken om zich druk te maken over wat andere mensen van hem vinden. En dat is wat hem zo’n coole gozer maakt.

Deze uitstekende short movie is gemaakt door Tokyo-based videograaf, Luke Huxham. Huxham, die ook verantwoordelijk is voor deze Porsche 962C short movie en deze RWB Porsche video, is een ster in het produceren van short movies en we adviseren je dan ook om deze video snel te kijken.

Video: Japanse Gangster en zijn Neon Lambo

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video