in

Lamborghini Huracan Crasht bij 320 km/h

Wij plaatsen hier geen video’s van dodelijk ongelukken, dus daardoor weet je dat de inzittenden deze verschrikkelijk crash gelukkig overleefd hebben. Maar dat maakt de video niet minder schokkend…

Toen de bestuurder van deze Lamborghini Huracan zijn supercar naar 320 kilometer per uur jaagde ging het enorm mis. Oneffenheden in het Hongaarse wegdek zorgde ervoor dat de auto een kleine sprong maakte en vervolgens links in de vangrail klapte, om daarna rechts door de vangrail te vliegen en ondersteboven in een greppel te eindigen.

De groene Lamborghini Huracan, op Tsjechische platen, vatte kort na de verschrikkelijke crash vlam. De bestuurder wist gelukkig direct uit het wrak te kruipen en de passagier vervolgens uit de vergane Huracan te slepen. Beiden werden direct naar het ziekenhuis vervoerd met lichte verwondingen.

Na het zien van deze video word je toch weer even met de neus op de feiten gedrukt. Een ongeluk zit in zo’n klein hoekje en oneffenheden in het wegdek is wel het laatste waar je aan denkt als je het gaspedaal intrapt. De weg goed verkennen voordat je naar topsnelheid gaat is echt geen overbodige luxe.

Video: Huracan Crasht bij 320 km/h

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter
  1. Altijd als ik dit soort filmpjes zie vraag ik mij af of deze auto’s niet te goedkoop zijn, en realiseer ik me dat de Duitse begrenzing op 250km helemaal zo gek niet is.
    180 rijden kan best, maar om nu 335 te doen op een snelweg, nee

  2. De verleiding is natuurlijk groot als je zo’n supercar hebt, je zit net zo snel op 300 als een normale auto op 200 zit. Maar als je ziet dat hij langs andere weggebruikers vliegt kun je je inderdaad afvragen of dit de beste plaats is om te doen.

Reageer op deze video

Op de rollenbank - Chrysler 300C Hemi

Op de rollenbank – Chrysler 300C Hemi

Dakar 2015 Highlights

Dakar 2015 Highlights