in

Lamborghini Huracán Nordschleife Lap

Voor zover ik weet heeft Lamborghini nooit een rondetijd gepubliceerd van de Huracán op de Nordschleife, maar goed dat we Sport Auto hebben. Het Duitse magazine heeft Christian Gebhardt achter het stuur gezet van de 610 pk sterke supercar en hem de Nordschleife opgestuurd voor een geklokte ronde.

Gebhardt is niet zomaar een testrijder van Sport Auto, hij is al jaren actief in VLN-races op de Nordschleife en heeft zijn sporen meer dan verdient. In het verleden klokte hij een Cayman GT4 binnen 2 seconden van de officiële tijd die Porsche had opgegeven, hij kan dus wel aardig sturen.

Christian heeft voor zijn rondje de ABS uitgeschakeld omdat het volgens hem niet goed werkt in combinatie met de Pirelli P Zero Trofeo R banden. Zijn rondetijd is uiteindelijk 7:28 minuten, net iets langzamer dan de BMW M4 GTS.

Video: Lamborghini Huracán Nordschleife Lap

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 4-auto wordt gehalveerd in startcrash

Formule 4-auto wordt gehalveerd in startcrash

close call

Onvoorstelbaar snelle reactie voorkomt crash