in

Lamborghini Led Run in Tokyo

Toen The Fast and The Furious in de bioscoop verscheen werd er wereldwijd een trend gezet, ineens was het super cool om je auto te voorzien van allerlei aftermarket velgen, spoilers, uitlaten en neon lampen. Inmiddels zijn we 13 jaar verder en is The Fast and The Furious een cultfilm, maar de trend van tuning met neon lampen ligt toch echt achter ons. In Japan denken ze daar echter anders over, bewijst deze Lamborghini Led Run in Tokyo.

Een flinke hoeveelheid Lamborghini’s is uitgerust met unieke paint jobs, wraps, stickers en andere aftermarket onderdelen. Maar deze Lambo’s vallen pas echt op als de zon onder gaat, dan valt op dat ze zijn voorzien van een flinke hoeveelheid LED’s en Neon lampen. Dit is compleet anders dan alles wat je ooit hebt gezien, tenzij je die documentaire hebt gezien over een Japanse Gangster en zijn Neon Lamborghini Diablo.

Video: Lamborghini Led Run in Tokyo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nieuwe NSX Gespot op de Ring

Nieuwe NSX Gespot op de Ring

Jaguar: Van C-Type tot F-Type

Jaguar: Van C-Type tot F-Type