in

Lando Norris belt Verstappen, Sainz, Russell en anderen voor tips

Aangezien er door het Coronavirus voorlopig geen races verreden worden, houden veel coureurs zich bezig met simracen. Liberty Media heeft daarom een virtueel kampioenschap in het leven geroepen en gisteravond werd de eerste race in Bahrain verreden.

Slechts twee Formule 1-coureurs wilden deelnemen aan de virtuele race, waaronder Lando Norris en de jonge Brit stal de show op zijn Twich-kanaal. Door technische problemen werd de McLaren-coureur uit het spel gegooid waardoor hij achteraan moest starten. Om de tijd te doden tot de race begon, besloot Norris maar wat collega’s op te bellen om advies in te winnen.

Naast collega-coureurs Verstappen, Sainz en Russell belde hij ook met zijn engineer Andrew Jarvis en McLaren-baas Zak Brown. Toen de virtuele Grand Prix in Bahrain eindelijk op het punt stond te beginnen, waren er weer technische problemen waardoor de computer zijn plek overnam.

Uiteindelijk kon Lando nog wel de tweede helft van de 14 ronden durende race rijden, in de laatste ronde had hij nog een mooi gevecht met YouTube simracer Jimmy Broadbent

Video: Lando Norris belt Verstappen, Sainz, Russell

Lando vs Jimmy

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Garage 54 maakt enorme uitlaat voor Lada

Garage 54 maakt enorme uitlaat voor Lada

Audi TT RS sprint in 15 seconden naar 322 kmh

Audi TT RS sprint in 15 seconden naar 322 km/h