in

Le Grand Rendez-Vous met Charles Leclerc

Ferrari en regisseur Claude Lelouch hebben een remake gemaakt van de bekende video “C’était un Rendez-vous“. In het origineel, uit 1978, reed Lelouch met zijn Mercedes-Benz 450 SEL 6.9 op hoge snelheid door de straten van Parijs, op weg naar Montmartre waar zijn toenmalige vrouw op hem wachtte.

In Le Grand Rendez-Vous met Charles Leclerc zien we hoe de Formule 1-coureur in een Ferrari SF90 Stradale door Monte Carlo rijdt, maar met het origineel heeft het weinig gemeen.In feite is het niets meer dan een paar rondjes over het circuit in Monaco. De beelden zijn niet geweldig, het geluid al helemaal niet en de cameo van Prins Albert II is compleet nutteloos.

Op YouTube zijn de reacties overwegend negatief. Niemand begrijpt de verhaallijn van de video, “THE PLOT… only Ferrari strategists can understand it“, omschreef een reaguurder het treffend. Wat vinden jullie van deze remake?

Video: Le Grand Rendez-Vous met Charles Leclerc

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lamborghini Huracán GT3 Hillclimb

Lamborghini Huracán GT3 Hillclimb

Het verhaal van de eerste straatlegale McLaren F1 GTR Longtail

Het verhaal van de eerste straatlegale McLaren F1 GTR Longtail