in

Leven met Le Mans Racers

Stel je eens voor dat je iedere ochtend naar je werk kunt gaan met een raceauto. Niet zomaar een raceauto maar een die heeft deelgenomen aan de beroemdste endurance race ter wereld; Le Mans! De drie heren in onderstaande video bezitten een Mazda 767B, een Porsche 962C en een Jaguar XJ220C.

Maiham Media maakte een korte film over deze bijzondere raceauto’s en hun eigenaren. De auto’s zijn op de een of andere manier straatlegaal in Japan en daar maken de eigenaren graag gebruik van. De Jaguar neemt regelmatig deel aan het verkeer, evenals de Porsche. De Mazda is voornamelijk actief op het circuit en dat is misschien maar goed ook, de rotatiemotor is zo luidruchtig dat je zonder helm binnen no-time doof bent.

De Jaguar XJ220C is een 550 pk sterke Le Mans GT1-raceauto die in 1993 en 1995 deel nam aan de 24 uur van Le Mans. De Porsche 962C is een Group C-auto gebouwd in 1991 en produceert een indrukwekkende 620 pk, de prachtig Rothmans-livery is natuurlijk de enige juiste kleurstelling voor deze auto. De Mazda 767B werd 9e tijdens de race op Le Mans en is overgespoten in de kleur van de latere winnaar, de 787B.

De video is te bekijken in Ultra HD, 2160p, dus zorg voor een sterke pc en geniet van deze prachtige film.

Video: Leven met Le Mans Racers

Leven met Le Mans Racers

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *