in

Lexus maakt de actieradius van BMW I3 belachelijk

Autocommercials zijn over het algemeen vrij saai, tenzij fabrikanten elkaar op de hak nemen natuurlijk.

Comedy website Funny or Die heeft een vijf minuten durende video gemaakt die de spot drijft met de beperkte actieradius van de BMW i3. De video is geschoten als commercial voor de Lexus CT200h hybride, het is dus niet verrassend dat de Lexus als de betere auto naar voren komt.

De commercial gaat over een groep mannen die een 486 km lange road trip maken naar Las Vegas, voor een “Dad’Chelor party” – een feestje voordat een man zijn eerste kind krijgt. De groep gaat met twee auto’s, de BMW I3 en de Lexus CT200H. Eerstgenoemde heeft een bereik van 125 km, 300 met range extender, en dus moet er regelmatig gestopt worden om de BMW op te laden.

De commercial doet sterk denken aan The Hangover en zit eerlijk gezegd best goed in elkaar, of het realistisch is om met een I3 een road trip te maken, nee dat niet. Maar de video kaart wel het grootste probleem aan van elektrische auto’s, dat belachelijk kleine bereik.

Video: Lexus maakt de actieradius van BMW I3 belachelijk

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Petrolicious - Vader en zoon strijden om Datsun 240Z's

Petrolicious – Vader en zoon strijden om Datsun 240Z’s

Vierwieldrift's met 750 pk Audi S2 en S4

Vierwieldrifts met 750 pk sterke Audi S2 en S4