in

Liberty Walk Silhouette Works Nissan 35GT-RR

De Japanse fabrikant Liberty Walk heeft een nieuwe bodykit voor de Nissan R35 GT-R ontwikkeld. De LB-Silhouette WORKS GT NISSAN 35GT-RR, zoals de kit volledig heet, is uitgevoerd in carbon fiber en kost maar liefst $73,570. Mocht dat iets te gortig zijn, de bodykit is ook beschikbaar in plastic maar dan moet je alsnog 35K aftikken.

Wat deze kit onderscheid ten opzichte van de V2 bodykit, is dat de overfenders niet met popnagels aan de bestaande carrosserie zijn bevestigd. De brede wielkasten vormen nu één geheel met de nieuwe voorbumper, side skirts en achterbumper. Daarnaast krijgt de LB-Silhouette ook een nieuwe spiegels, motorkap, kofferbakdeksel en grote achtervleugel.

Alleen de bodykit aanschaffen is helaas niet genoeg. Luchtvering is noodzakelijk evenals nieuwe velgen, banden en spoorverbreders. Wil je het helemaal goed doen, dan moet er ook nog een Fi Exhaust geïnstalleerd worden.

Er verschenen eerder al foto’s van deze nieuwe bodykit, maar nu heeft Liberty Walk ook bewegend beeldmateriaal van de Nissan R35 GT-R uitgerust met de Silhouette kit.

Video: Liberty Walk Silhouette Works Nissan 35GT-RR

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Toyota Supra meet 2.033 pk aan de wielen!

Toyota Supra meet 2.033 pk aan de wielen!

Ferrari FF 320 kmh

Zie de Ferrari FF over de Autobahn cruisen met 300+