in

Lime groene Jaguar F-Pace met 32″ jetsers

Jaguars worden geacht stijlvol te zijn, een echt Brits alternatief voor andere luxe sportauto’s. Met hun eerste SUV, de F-Pace, is de fabrikant erin geslaagd om diezelfde klasse over te brengen op de Sports Utility Vehicle en nog meer klanten te trekken. De F-Pace die we hier zien is echter in strijd met alles waar Jaguar voor staat, geen klasse, geen stijl!

Deze eigenaar heeft enorme, 32-inch velgen onder zijn Jaguar F-Pace laten monteren. Nu hebben we deze afmeting vaker gezien, maar eigenlijk altijd op Amerikaanse auto’s. Naast de nieuwe velgen heeft de eigenaar ook een ander kleurtje uitgekozen. Niet British Racing Green, wat perfect zou passen bij een Jag, maar lime groen. De groene kleur loopt onderaan de carrosserie over in zwart en vooraan zien we dat de grille ook een makeover heeft gekregen.

Natuurlijk verdient dit voertuig ook een op maat gemaakt interieur. Rood en zwart leer overheersen in de cabine en de deurpanelen zijn aangepast om plaats te maken voor een aantal gigantische luidsprekers. Smaakvol, nee. Uniek, ja dat wel.

Video: Lime groene Jaguar F-Pace met 32″ jetsers

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

McLaren Senna GTR

McLaren Senna GTR debuteert op Goodwood MM

Waanzinnige hypercars bij Supercars Club Arabia

Waanzinnige hypercars bij Supercars Club Arabia