in

Magnus Walker crasht zijn geliefde 911

We zijn allemaal wel een beetje fan van Magnus Walker, de eigenzinnige Porsche-verzamelaar met zijn lange baard en dreadlocks. Maar tijdens een bezoek aan Minneapolis maakte Magnus een kapitale fout in zijn beroemde ‘277’ Porsche 911.

In deze video vertelt verslaggever Vineeta Sawkar dat Mangus in Minneapolis was voor een Porsche media-evenement, en dat zij meereed in zijn auto voor een verslag. Op de weg trapt Walker het gaspedaal van de Porsche wat dieper in maar verliest vervolgens de controle, zwenkt gedeeltelijk uit in de tegemoetkomende rijbaan en klapt uiteindelijk op een stilstaande vrachtwagen.

Niemand raakte gewond maar het is een behoorlijk stomme actie van Magnus om op een redelijk drukke weg, met de vrachtwagen in zicht, stevig door te willen trappen. Gelukkig raakte hij de tegemoetkomende Mercedes SL Pagode niet en stond de laadklep van de vrachtwagen omhoog.

Video: Magnus Walker crasht zijn geliefde 911

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Hogesnelheidscrash

Zo zien crashtests met 200 km/h eruit

Hypercars op Spa

De drie hypercars op Spa-Francorchamps