in

Jay Leno’s Garage – 1971 Porsche 911T

Jay Leno ontvangt Magnus Walker, bekend van de short film Urban Outlaw, in zijn garage. Uiteraard neemt Magnus een van zijn creaties mee die in de documentaire ook aan bod komt, de Porsche 911T.

Magnus bouwt, racet en restoreert Porsches en zijn doel is om iedere Porsche 911 tussen 1964 en 1973 te verzamelen. Walker is niet een typische Porsche 911 eigenaar, met zijn lange haar en enorme baard is hij nogal een opvallende verschijning. Maar zijn liefde voor Porsches is groot, de Porsche 911T die hij heeft meegenomen beschrijft hij als een raceklare straatauto. Hij racet ermee op Laguna Seca en Willow Springs, maar geeft de auto ook de sporen in de straten van Los Angeles.

De auto is net als Magnus, rauw, ongeschoren, maar met een groot hart. ‘Dirt doesn’t make you slower’, oftewel een raceauto moet je rijden, niet poetsen!

Video: 1971 Porsche 911T

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Red Bull Athlete Machine

Red Bull Athlete Machine

Crashende Corvette Bestuurders Aangeklaagd

Crashende Corvette-bestuurders aangeklaagd