in

Man bouwt Hoonicorn Ford Mustang van Lego

Dit is geen full scale build zoals die Bugatti Veyron of McLaren 720S, maar een miniatuurversie die je zelf ook kunt bouwen. De Canadees Lachlan Cameron is het meesterbrein achter deze Ford Mustang Hoonicorn van Lego en hij heeft zelfs een handleiding gemaakt, voor andere liefhebbers die ook willen knutselen.

Volgens Cameron heeft hij enkel Lego Technic-onderdelen gebruikt, in combinatie met 2 elektromotoren uit een radiografisch bestuurbare auto. De Lego Hoonicorn is te besturen via een smartphone met WiFi-verbinding.

In totaal werkte Cameron bijna 3 maanden aan dit project en hij heeft enorm veel tijd besteed aan de details. De deuren en kofferbak kunnen open, net als de motorkap waarin een V8-motor zit compleet met bewegende zuigers. De stickers, de gouden wielen en de verchroomde turbo’s maken deze Hoonicorn helemaal af, het enige wat nog ontbreekt is een set rokende banden.

Ken Block vond de creatie zelfs zo gaaf dat hij foto’s deelde op zijn Facebook-pagina. Onderaan deze pagina zie je bewegende beelden van de Lego Hoonicorn.

Via: Motor1

Video: Hoonicorn Ford Mustang van Lego

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

mercedes-amg-cla-35

Alles over de nieuwe Mercedes-AMG CLA35

Mercedes-AMG GT 4-door 63 S knalt naar 302 kmh

Mercedes-AMG GT 4-door 63 S knalt naar 302 km/h