in

Man crasht met Twin Turbo Lamborghini Huracán

En de supercar was niet eens van hem, maar van zijn neef die de Lamborghini net terug had na het vervangen van de V10-motor. Pijnlijk!

Deze video kwamen we tegen toen we naar twin turbo Lamborghini’s aan het kijken waren, je weet wel van die 3.000 pk sterke monsters die 400+ halen. De afbeelding in combinatie met de titel “I JUST CRASHED MY COUSINS $300,000 TWIN TURBO LAMBORGHINI” trok logischerwijs direct onze aandacht

In de video zien we dat het team van 3:16 Speed, ‘Burn Rubber for Christ’, met een aantal auto’s naar de dragstrip ging. De runs met de C8 Corvette en Urus verliepen zonder problemen, maar met twin turbo Huracán ging het mis.

Ondanks een plakkerige, geprepareerde dragstrip verloor de Lamborghini tractie toen er naar de derde versnelling werd geschakeld. De supercar brak iets uit naar links, de bestuurder probeerde dit te corrigeren maar daarna ging de Lamborghini haaks rechtsaf met de neus de muur in.

De schade aan de voorkant is aanzienlijk, maar te overzien volgens de bestuurder.

Video: Man crasht met Twin Turbo Lamborghini Huracán

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nissan 350Z Drifter toont hoe een motorkap te sluiten

Nissan 350Z Drifter toont hoe een motorkap te sluiten

Ferrari Mythos

De Ferrari Mythos van de Sultan of Brunei